СИРЕЊЕТО НЕМА ДА СЕ СУШИ СО ЕДЕН ТРИК

loading...

Тврдите сирења нема да се сушат брзо со еден трик.

Замотајте ги во крпа со вода и оцет.Оставете ставете го во сад во ладилник. Оцетот нема да дозволи да се засуши.Сподели

Translate »