Моќна бобинка: Делува како природен антибиотик, ги лекува уринарните инфекции и го спречува настанувањето на карцином

Овој плод ќе ве ослободи од големиот број непријатности кои со себе ги носат инфекциите на уринарниот тракт и проблемите

Read more

Еден близнак јадел само веганска храна, другиот консумирал месо – по 12 недели ги откриле разликите

Некои тврдат дека предностите на веганската исхрана се огромни, а други велат дека на организмот му е потребно месо. Идентичните

Read more

Од каде доаѓа новата супер храна на македонскиот пазар!

Од лабораторијата на македонскиот научно истражувачки центар Плант инженеринг ни доаѓа новата супер храна! Храна на иднината, здрави растенија добиени

Read more

Еве како да внесете што повеќе цинк во организмот и да го зајакнете телото: Болестите нема да ви можат ништо!

Честите настинки, влошување на хроничните заболувања – се знаци на слаб имунитет. Цинкот е најважен за обновување на организмот…Недостаток на

Read more
Translate »