Вашето омилено Grand kafa одсега и во ново пакување

loading...

Со секоја измината година, Grand kafa останува посветено да овозможи  врвно уживање во вистинското, домашно свежо кафе. Пакувањата се менуваа колку толку за да бидат во чекор со времето, но и да останат блиски, сакани и препознатливи , за да кога ќе ги видиме на полиците во маркетите, да можеме да го замислиме вистинскиот, опоен мирис и вкус.

 
Сега, целото портфолио на свежо меленото  Grand kafa  има нов изглед, елегантно мат пакување, кое нè потсетува на најубавите моменти на одмор и дружење, едноставно поттикнувајќи нови приказни, дополнувајќи ја магијата на уникатното уживање со омиленото кафе.

Grand kafa Gold во препознатлив, но освежен изглед, останува неопходен дел од нашиот секојдневен живот без кој не можеме да замислиме ниту едно утро или попладневно собирање со драгите луѓе.


Grand Aroma има комплетно нов изглед на пакување, кој со својата арома црвена боја и кафе елементи, а со својот деликатен и ароматичен вкусне потсетува на моментите на уживање.


Grand De Luxe со новите елегантни линии на пакување,освојува со својот супериорен вкус на вистински премиум производ наменет за сите хедонисти кои страсно уживаат во врвните производи.

Побарајте го Вашето омилено Grand kafa во новото пакување, уживајте во неговиот препознатлив мирис и вкусот, и информирајте не за вашите впечатоци!

Translate »