Фото:40 години не ја потстрижал ниту измил својата коса

loading...

Сакал Дев Туду од Индија, 40 години не ја измил и потстрижал својата коса. Тој ужива огромно почитување од мештаните.

Тој вели дека откако една година не ја перел косата му се појавиле суканици и тој тоа го сметал како благослов па затоа од тој момент решил никогаш да не ја измие ниту потстриже својата коса.

Translate »