Мирен протест за безбедност на улицата ,,Борис Сарафов,,

loading...

Над стотина граѓани, родители, млади и деца излегоа на мирен протест за безбедност во сообраќајот на улицата „Борис Серафов“во населбата Ѓорче Петров

Тие го изразија својот револт кон Советот на град Скопје, којшто пред една година даде одговор до Советот на родители дека ќе се постави сигнализација, но не даде временска рамка.

 

 

Translate »