Прослава на 65-тиот роденден на Владимир Путин (Видео)

loading...

Во чест на 65-тиот роденден на рускиот претстедател Владимир Путин во Москва е отворена изложба на најпознатите “meme” интернет  зафрканции на тема Путин.

 

 

 

Translate »