Филипче објави, 29 нови случаи, нови градови Велес и Прилеп, вкупно 177 лица

loading...

Министерот Венко Филипче објави бројки за изминатите 24 часа, каде како што напиша на неговата фејсбук страница има 29 нови случаи, а по градови тоа се Скопје (20), Куманово (3), Велес (3), Прилеп (2) и Дебар (1), со што бројката во цела држава се искачи на 177. Во продолжение неговиот статус:

Translate »