ВИДЕО: Кои садници се садат во лето?

loading...

Погледнете кои видови растенија се идеални за садење и во текот на летото, кога температурите се високи.И во таквиот период има растенија кои ќе внесат свежина и боја во градината.Повеќе околу цветните перени, зимзелените видови, декоративни треви,цветните грмушки и како тие се одгледуваат, на кој начин можете да ги комбинирате и нивните карактеристики..

Кои садници се садат во лето?

Погледнете кои видови растенија се идеални за садење и во текот на летото, кога температурите се високи. И во таквиот период има растенија кои ќе внесат свежина и боја во градината. Повеќе околу цветните перени, зимзелените видови, декоративни треви,цветните грмушки и како тие се одгледуваат, на кој начин можете да ги комбинирате и нивните карактеристики..🌺

Posted by Градинарски центар ФОЈА on Friday, August 14, 2020

Translate »