Градинарскиот центар ФОЈА им ја честита есента на своите потрошувачи со неверојатна понуда на надворешни декоративни садници

loading...

Периодот на есен е идеално време за посадување на надворешни растенија. Тие освон што носат многу радост за очите, исто така ја смируваат нашата енергија и ни помагаат да се одмориме.

Убавиот двор или балкон е идеално катче за релаксација и претставува уникатно обележје за една куќа.

ШТО ЌЕ ПОСАДИШ, ТОА ЌЕ НАБЕРИШ, вели македонската поговорка и во директна смисла на пораката, со садење не само што придонесуваме кон поубава и поеколошка средина, туку го креираме нашиот интимен простор и имиџ.

Во градинарскиот центар ФОЈА, посетителите можат да најдат широк асортиман на декоративни садници по пристапни цени. Да добијат совети за нивното зеленило и  да дојдат до квалитетни декоративни садници.

За оваа можност можете да се информирате на телефонот: 2 772 046, преку е-маил адресата info@foja.com.mk или преку Фејсбук страната https://www.facebook.com/foja.gradinarskicentar?fref=ts.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Translate »