Грешки поради кои жените ве оценуваат како „лош во кревет“

loading...

Реалниот секс ретко кога личи на еротски филм и жените не го очекуваат токму тоа од секој маж.

greshki-poradi-koi-zenite-ve-ocenuvaat-kako-losh-vo-krevet-001.jpg

Но, има некои клучни грешки кои мажите често ги прават, без да бидат свесни дека „благодарение“ на нив ги бие глас дека се лоши во кревет:

1. Брзање како сексот да е маратон

Бавниот ритам е она што ја задоволува жената, па нема потреба да брзате за да стигнете до целта. Секако, ова не важи баш за секој случај.

2. Го избегнуваат клиторисот

И притоа не прифаќаат „помош“ од партнерката, мислејќи дека тоа ќе го наруши машкото его.

3. Фалење со големината

Жените инстантно се „ладат“ кога мажите се фалат, посебно со големината.

4. Инсистирање на оргазам

Ретко која жена достигнува оргазам при секој однос. Иако ова е вредна цел кон која треба да се движите, погрешен потег е да ставате дополнителен притисок.

5. Посегнување по мобилниот штом сексот заврши

Посегнувањето по мобилниот штом завршите со сексот е исто што и заспивањето. И не им е воопшто привлечно на жените.

Translate »