Станија позира топлес

Откако позираше со полуголи гради, Станија Добројевиќ отиде чекор понатаму, па се соблече цела.

Поточно, го соблече горниот дел од себе и позираше со голи гради покрај прозорецот, додека на себе имаше само црни гаќи и црни хулахопки.

Градите на фотографијата ги прекри со косата за да го сокрие она што не треба да се види, а во раката држи црвена ружа.

Додека ја мириса ружата, не грижејќи за тоа дека може да се настине нејзиното момче Марко Марковиќ сигурно уживал во погледот, бидејќи заедно престојуваат на Златибор, па претпоставуваме дека тој ја фотографирал.

Translate »