Поранешниот министер за надворешни работи на Британија ,,полуде,, по младата лекарка

Поранешниот британски министер за надворешни работи Борис Џонсон, наводно е заљубен во 30-годишната докторка Кери Еплс Сајмондс. Првите приказни за

Read more
Translate »