(Фото) Каранбол во Жданец, се судрија пет автомобили

Пет автомобили се судрија вечерва во Жданец поради лизгавиот коловоз од снегот кој цел паѓа во Скопје, пишуваат скопјани на социјалните мрежи.Тие се револтирани бидејќи угорнините во Трнодол и Жданец се лизгави и речиси е невозможно да се движи ниту пеш, ниту со возила.Не е познато дали има повредени во сообраќајката, но во обид да помогне се повредил Ранко Петровиќ- Буба Мара, кој излегол кога слушнал тресок од судирот.

Translate »