BOMILLI – Оригинален домашен колбас!

loading...

Првомајските празници отсекогаш биле повод за собирање и дружење со блиските. Оваа година се е поинаку! Но тоа не значи дека треба да се откажеме од оние традиционални работи кои сме ги имале секоја година и кои ни значат. Ритуалот на домашна скара, со омиленото месо, салата и пијалок, и секако најважното со домашен традиционален колбас, е нешто од што не сакаме да се откажеме.

Ако оваа година не можеме некаде далеку да патуваме, или да одиме на пикник во природа, најмалку што можете е да организирате домашна квалитетна скара со најдобрите традиционални производи и пред се со квалитени домашни колбаси BOMILLI. Кои се произведени од плешка и сланина, со минимум додадени зачини, без глутен, без лактоза и појачувачи на вкус. Производи во кој доаѓа до израз чистото месо, свежиот вкус и  префинетите зачини. А децата посебно се радуваат на колбасите, и току затоа не е сеедно какви и од каде ќе купите.

Која е тајната на квалитетниот домашен колбас?

Тајната е во квалитетните состојки, идеалните зачини и нивниот балансиран сооднос. Бомили домашниот колбас се подготвува од крупно исечкани парчиња месо, кои отспиваат 24 до 48 часа, заедно со зачините, за да потоа се полнат и  димат, со цел да се постигне балансира и природен вкус.

Во производството се применуваат највисоките стандарди за квалитет и бeзбедност на производство. BOMILLI  е семејна македонска компанија основана во 2020 год. која произведува премиум сувомеснати производи: Чајна, Кулен, Пршута, Врат, Димена Сланина, Печеница, Домашен колбас (дебел), Грил Колбас (тенок-пикант) и Македонски Колбас (дебел). Овие производи кои се во специјални пакувања можат да се нарачаат онлајн на веб страната www.bomilli.com или пак да се купат во подобро снабдените маркети низ земјава.

BOMILLI-свежо, проверено, квалитетно…уживање за секое непце!

Translate »