Кога лисица ке ви дојде на гости – Видео

loading...

Мештаните на Тариќ и Разин во округот Шибеник-Книн веќе некое време се грижат за лисиците што им приоѓаат на своите домови, бараат храна, а некои се толку храбри што влегуваат во дворовите и самите куќи.

Lisica u Tarićima

Lisica u Tarićima

Posted by 022 Šibenski – SNAGA on Thursday, August 29, 2019

Translate »