Кочи, женска главо, кочи!

loading...

Женава за првпат се качува на мотор и нормално не знае како да закочи. Внимавајте на моментот со чевлата во 20 -тата секунда од видеото,

А потоа повторно вратете го, и уште еднаш, и уште еднаш….

 

Translate »