Внесете егзотика во градината со помош на декоративни камчиња!

Декоративниот камен со својата уникатна текстура и боја, добро испланиран во градината може да биде одлична декорација. Поставен како декорација во саксија, или пак како бордура и граничник во дворот може визуелно да го збогати просторот. Каменот асоцира на трајност, стабилност и со својата убавина навистина носи нешто посебно во секој простор.

Денес, благодарение на технологијата и трговската поврзаност со другите пазари, буквално се е достапно. Па така онлајн или пак со посета на градинарскиот центар ФОЈА можете да одберете уникатни декоративни камчиња и егзотични видови, да ја разбудите вашата фантазија и да креирате уникатно катче во Вашата градина или тераса. Големи, помали, во боја или проѕирни буквално се нуди голем избор на декорации за во градината. Тука се и декоративните лајсни– ивичници како брз и едноставен начин за креирање уникатен и креативен простор во градината. https://foja.com.mk/product/dekorativni-lajsni-ivicnici/

Посетете го градинарскиот центар ФОЈА, посоветувајтесе со пејсажистите од  ФОЈА и заедно испланирајте го вашиот простор. Можете да се информирате на телефонот: 2 772 046, преку е-маил адресата info@foja.com.mk  

И летните денови може да бидат одлични, за да ги искористите и да направите интересна комбинација во градината.

Декоративен камен во Фоја
декоративни лајсни употребени во гардина

https://www.facebook.com/GradinarskiCentarFoja/posts/pfbid0NAc4gUUKZAjZUZZzBvDC6SYq1kqE8J63EEazJjxtKVBKyzZKAk2Rdu3HekC3TugEl

Translate »