Oдиме во ФОЈА, по волшебни и раскошни растенија и дрвца на 50% попуст!

Деновиве не очекуваат повисоки температури до 14°, малку невообичаено за овој период од годината, што од друга страна го прави овој период одличен за садење нови садници.

Почвата е збогатена, а климата е соодветна за вашите растенија да напредуваат одлично.

Растенијата имаат можност да се адаптираат, за да веќе напролет блеснат во целиот свој сјај.

Токму овој период градинарскиот центар ФОЈА овозможи голема поволност за своите клиенти, односно овозможи попусти до 50%, на дури 60 селектирани видови на растенија.

За во градината или на тераса, ФОЈА нуди голем избор на големи листопадни дрвја, декоративни грмушки, садници за формирање огради, декоративни видови за пред влезот или за некоја друга позиција за која долго време сте барале нова садница, и сега сите се по половина цена!

Да одберете јавор што на пролет ќе блеска со сите свои рубински, шафропортокалови и златни нијанси, надарен со совршени лисја, или декоративно јаболко кое со својот полн црвен цвет ќе ве воодушеви, или Salix Caprea Pendula која со своите раззеленети листови создава раскош…и многу други волшебни и раскошни листопадни и зимзелени растенија во кои едноставно ќе се заљубите.

Средените дворови и разлистените тераси инспирираат позитивни чувства, добра енергија, баланс на денот, продуктивност и смиреност. Уредениот двор не прави многу посреќни, а февруари е одличен период за садење!

Па затоа искористете ги соодветните временски услови и разубавете го Вашиот простор, со садници по ултра намалени цени.

Фоја ве очекува.

 Ул. Борис Трајковски 152 А , Скопје

(на патот према нас. Пинтија)

Понеделник – Сабота : 08-17ч.

Или онлајн во секое време: https://foja.com.mk/shop/

Translate »