Квиз -Каде за викенд низ Македонија!?

Каде на викенд, особено кога времето е убаво? Не мора да патувате далеку, некогаш идеалниот избор  е блиску до вас. Квизов ќе ви помогне полесно да се одлучите или да добиете некоја нова идеја за пат.

Translate »