VIDEO: Како до уреден двор за само 8 часа!

loading...

Градинарскиот Центар Фоја, прифати и успеа да реализира интересен и несекојдневен предизвик.
Погледнете како во рок од 8 работни часа, експедитивно беше уреден двор во Скопје.

Како мажите на интересен начин можат да ги изненадат своите сопруги

Градинарскиот Центар Фоја, прифати и успеа да реализира интересен и несекојдневен предизвик. Погледнете како во рок од 8 работни часа, експедитивно беше уреден дворот.

Posted by Градинарски центар ФОЈА on Thursday, January 3, 2019
Translate »