Кога храната е уметност!

loading...

Храната може да биде уметност која ќе ве натера да уживате во секој одминат момент,  која ќе успее да ги разбуди сите ваши сетила.

Без разлика дали се работи за бизнис ручек, дружење со пријателите или романтична вечера со партнерот,  Во преубавата атмосфера во ресторан “Амика” секоја средба се претвора во позитивно искуство и исклучително доживување. Ресторанот се наоѓа во срцето на Скопје со убав поглед на реката Вардар. Улица кеј 13 ноемеври ГТЦ, втори спрат restoranamika@gmail.com 02 311 3488

Translate »