Фатиме Фетаи на ноќна забава

loading...

Специјалната јавна обвинителка Фатиме Фетаи, вчера вечер се забавуваше во ноќниот клуб „Cosy bar“, во Скопје, каде имаше караоке забава. Во друштво со новинарот Огнен Јаневски и Нора Шаќири. Дека убаво се забавуваа, потврди  и нивната селфи фотографија на социјалните мрежи. Забавата продолжила во скопскиот клуб ,, Епицентар,,

Translate »