Се споија Телма и 24 вести

loading...

Уште еден новинарски брачен пар! Павле Беловски од “Телма”и Христина Јованова од “24 вести ” го кажаа судбоносното ДА. Свадбата се разбира беше голема и новинарска. Радар. мк им посакува среќен брак!

Translate »