Паста – најдоброто од италијанската кујна

Кога ќе се спомене италијанската кујна, првата асоцијација секогаш е на паста и пица.

Сепак, оние кои ја вкусиле италијанската храна се увериле дека оваа кујна е многу повеќе од тоа и крие состојки и вкусови на кои е навистина мошне тешко да им се одолее. А тие кога се направени во ресторан Амика, тешко може да им се одолее.

Pasta with tomato sauce and parmesan
Translate »