Малиот принц Џорџ му напиша писмо на Дедо Мраз, бара подарок за Божиќ

loading...

Ќе дојде денот кога малиот принц ќе стане крал на Англија, но за сега се слатко 4 годишно дете кое пишува желби на Дедо Мраз. Како и сите други деца така и тој ја напиша својата желба до Дедо Мраз.

Принцот Вилијам му го предаде напишаното писмо на Дедо Мраз додека беше во посета на Финска, и му рече дека се надева оти ова скромно барање, е сосема во ред. Тој побара полициско возило .Родителите го пофалија идниот монарх дека бил дообар оваа година, а исто така му помогнале да го напише писмото.

 

Translate »