Видео: Мало девојче го засрами принцот Вилијам

loading...

На британската телевизија ITV1 се  прикажува  забавната програма Royal Variety Performance, гледачите ширум светот ги воодушеви сцена од принцот Вилијам, која на барање на децата и водителката, стана и одглуми дека галопира.

Децата кои настапуваа на сцената галопираа, па откако настапот заврши едно од девојчињата го замоли:

„Ве молам господине, може ли да галопирате со нас“ а тој од кралската ложа стана и го направи тоа.

Погледнете:

 

Translate »