Пецива „Бакал“ за најубавата Нова Година!
Новогодишните празници се период кога семејството се собира, кога се ужива во вкусната храна, кога се посакува се најубаво во годината која следи. А на трпезата вообичаено сармички, месо, салата и секако кифлички.
А со цел да заштедат време, и повеќе да уживаат во свечените моменти, домаќинките се определија за пекарски специјалитети подготвени по софистицирани француски и германски рецептури во пекарата Бакал во ГТЦ Скопје, и во Тетово.
Пецивата што се продаваат во „Бакал“не само што се вкусни, туку изобилуваат и со високо нутритивни состојки, благодарение на природните состојки создадени со патентирана технологија на производство. Кроасани, кифли и други производи импресионираат со вкусот, мирисот, аромата, боите и облиците. Се произведуваи домашенлеб и белипецива,р’жанлебодржанобрашно, кое не содржатникаквибои и адитиви, како и пченкаренлеб, а и неколкулебовипофранцускарецептура.
Пекарата нуди и уникатни слатки производи, а работи и во недела затоа побрзајте.