Голем метеор зебележан на небото -јавува Би-Би-Си(Видео)

На небото над Велика Британија е регистрирана силна светлина во сабота навечер. Би-би-си пренесува дека се работи за метеор кој се распаднал кога влегол во земјината атмосфера.

Translate »