Жешки наслови од регионот: 23 црногорски полицајци позитивни на Ковид-19, Грците протеруваат српски туристи

Вучиќ: Паднаа маските, насилниците ќе бидат казнети, заострени контролите на грчките граници, владата на Рама нема да воведе нов полициски

Read more

ОН предупредува: Температурите ќе го надминат клучниот праг до 2024-та година

Светската метеоролошка организација предупредила дека глобалните температури на годишно ниво во наредните пет години, прв пат, би можеле да го

Read more

Драган Димитров – претседател на УО на ИОРРМ-Ревизорите се многу важна алка од успехот на една компанија

Постојаните промени во условите на современите пазари често повикуваат на редефинирање и прилагодување на ревизорската професија, која како формален информационен

Read more

ФИЛИПЧЕ: ЌЕ НЕМА ВРАЌАЊЕ НА РЕСТРИКТИВНИТЕ МЕРКИ ПО ОДРЖУВАЊЕТО НА ИЗБОРИТЕ

Здравствените власти во Република Северна Македонија најавуваат дека ќе нема враќање на рестриктивните мерки по одржувањето на предвремените парламентарни избори

Read more
Translate »