Hyaluron-Filler Ноќeн пилинг и серум со хијалуронска киселина и комплекс алфа-хидрокси киселини видно го подобрува изгледот на кожата

Разговор со Ан-Мари ван Геловен  – „Hyaluron-Filler Ноќен пилинг и серум е нашиот прв комбиниран производ за пилинг и нега

Read more

Четиривалентните вакцини против грип обезбедуваат најширока можна заштита од грип

Вакцинацијата против грип е најефективниот начин за спречување на болеста и нејзините тешки форми кои можат да доведат до хоспитализација

Read more
Translate »