Со осигурување на домот ги заштитуваме нашите емоции и спомени, ја обезбедуваме нашата сигурност

Работите откако ќе ги изгубиме, констатираме колку ни се важни! Што ни значат и колку ни недостигаат.. Но се уште

Read more

SkyShowtime ги објави официјалните датуми за старт на програмата во Централна и Источна Европа на ексклузивен настан во Амстердам

Паневропската стриминг платформа го најавува своето понатамошно проширување во Европа.Услугата ќе започне со емитување програма во Босна и Херцеговина, Бугарија,

Read more

ЕТНО го одржа Генералното собрание и ја одобри стратешката ориентација и управувањето за 2023 година

ЕТНО, Асоцијацијата којашто ги претставува водечките даватели на дигитални мрежи и услуги во Европа, денес оствари средба во Скопје по

Read more

Виталиа going green: Нова инвестиција во фотоволтаици и геотермална климатизација

Македонската компанија за здрава храна Виталиа официјално започна да користи обновливи извори на енергија во процесот на работата и производството.

Read more

Кристиан Шопов: Преку магијата до зголемување на свеста кај децата за селекција на амбалажен отпад

Со помош на триковите го привлекувам вниманието на децата, а потоа ги едуцирам како да селектираат амбалажен отпад. Верувам дека

Read more

Aтлантик Група: Значителен раст на приходите со високи инфлациски притисоци

Растaт сите деловни и дистрибутивни области, а значителното поскапување на суровините, материјалите за пакување, енергентите и услугите имаа очекувано влијание

Read more

Сашко Дрвошански, нутриционист: здравјето не треба да го сваќаме здраво за готово, треба да бидеме проактивни и да се грижиме за него пред да дојде болеста!

Здравјето се чува кога сме здрави! Но честопати знаеме да го потцениме неговото значење, и дури кога ќе се разболиме,

Read more
Translate »