Фото: Како ќе изгледа новиот комплекс Скопје Дајмонд

Светски реномираната компанија со седиште во Турција “Лимак Холдинг”, реализира интензивни градежни активности на просторот околу Старата железничка станица во

Read more

Василије Ќорлука и Милан Стојанов од Публицис Македонија дел од жирито на престижниот Њујоркшки адвертајзинг фестивал

Василије Ќорлука и Милан Стојанов од Публицис Македонија дел од жирито на престижниот Њујоркшки адвертајзинг фестивал Василије Ќорлука, главен креативен

Read more
Translate »