Го фатија како уринира во лименка и го отпуштија

loading...

Работник  во фабрика  во  Милтон Кејнс , Велика Британија ,  која ги  снабдува Кока Кола, Карлсберг и Монстер енерџи со репро материјали и пакувања,   е отпуштен откако е фатен како уринира во лименките  наменети  за овие пијалаци, пренесува Делји Мејл.

40 годишниот маж уринирал во  лименките во погонот пред сведоци. Тој бил примен на договор и работел само неколку месеци, кога го отпуштиле. Од фабриката го потврдија инцидентот, но уверуваат дека не е нарушена хигијената на процесот.

Translate »