Штрајкува владата пред владата!

loading...

Протестот пред владата против заканите кон Насер Селмани, претседател на ЗНМ, од страна на Беќир Асани, партиски функционер на ДУИ, се одржа денеска во 12 часот.

На протестот пред владата се приклучија и владини претставници, министерот за комуникаци Роберт Поповски, државниот секретар и советник во Министертвото за култура Петрит  Срачини, портпаролот на Владата Миле Бошњаковски .  Сигурно ги паметите легендарните момци од “Топ листа надреалиста” излезе дека навистина беа визионери:

 

Translate »