Поранешниот зет на Велија, Сефер Цановски се ожени по втор пат

loading...

Сопственикот на ФОН, Сефер Цановски направи свадба по втор пат. Свабената веселба е во Истанбул, Турција од каде што е невестата Сезен  Баш.

Сефер пред една година се развел со Лејла Рамковска, ќерка на Велија Рамковски со кој беше во брак 10 години и имаат две деца.

Новата сопруга Сезен Баш е Германка со турско потекло.24 инфо

 

 

Translate »