Сакаше да уништи гнездо со стршлени: Погледнете што се случи (ВИДЕО)

loading...

Стршлените се познати како големи штетници меѓу инсектите, а нивниот убод е многу непријатен и на човекот може да му создаде проблеми.

Погледнете го видеото во кое еден човек со сачмарка се обиде да урне гнездо на стршлени:

Translate »