Видео:Снег во Франција, невреме и во Германија и во Италија

loading...

На југоистокот на Франција падна снег. Во Хрватска и натаму е на сила жолт метео-аларм после невремето до кое дојде во делови на таа земја во неделата.

Во Истра падна град кој формираше мраз од 40 сантиметри.

Силни дождови погодија и делови од Германија и Италија.

 

 

 

Translate »