Видео:ТВ дебата заврши со боксови

loading...

Лидерите на двата албански синдикати сe степаа на телевизиската дебата која се емитуваше во живо.

Претседателот на Синдикатите на рударите, Фикири Џибри го нападна претседателот на Конфедерацијата на синдикатите на Албанија, Кол Николај,  а тој  врати на ударите. Синдикалците се степале поради различните ставови за протестите кои ги најавуваат рударите во Албанија, кои работат во тешки услови, за мали плати. Емисијата заврши порано од предвиденото поради тепачката.

Translate »