Беспрекорен тен за само 15 минути-погледнете ја секојдневната рутина на Лоба за блескава кожа

loading...

Еден од најголемите фактори за убав изглед е негуваната кожа и блескав тен. Темпото на живот и стресот, со кој најголемиот број од нас се соочуваат, оди во спротивна насока со напорите да изгледаме свежо и кожата да го има оној сјај по кој копнееме.

За среќа на работите современите козметички линии понекогаш знаат да направат чуда и да бидат вистински соработници во борбата за младешки изглед и превенирање на предвременото стареење на кожата.

Но, да не должиме многу погледнете го ова кусо видео каде Виктoрија Лоба ги споделува со нас своите дневни рутини за убав и природен изглед без шминка, со помош на NovAge линијата True Perfection од Орифлеим.

Зарем има нешто поубаво од тоа да  се чувствувате комотно во сопствената кожа?!

Translate »