Сите мислеа дека е убава, а тогаш таа реши да си го смени изгледот!

loading...

24 годишната Мери Магдалена , танчарка од Торонто,  за себеси вели дека е интровертна личност.

-Бев премногу повлечена за бизнисот во кој сакав да успеам. Мојот имиџ на обилна девојка од соседството не ми помагаше да привлечам внимание, вели Магадалена, која потроши над 150 000 долари за да си го смени изгледот.

Мери пред опетрациите на кои потроши илјадници долари

Танчарката имаше три операции на зголемување на градите, усните, операција на носот. -Тетоважите се дел од мојоот шарм, вели таа. Ги имам низ целото тело и на интимните делови.

Мери по операциите

 

Таткото на Мери е свештеник и тој не го оправдува начинот на живот на својата ќерка. Но, таа вели сакала да го промени изгледот со помош на пластичната хирургија уште кога имала 14 години.
Пластичните операции и тетоважите за мене се екстремен спорт

– Знам дека многумина ме сметаа за убава и пред операциите. Но, сметам дека бев премногу обична. Првата операциија ја направив кога имав 20 години и оттогаш не можам да запрам.

Ова не екрај на моите операции, планирам уште една операција на гради наесен, вели танчарката

Мери признава дека многубројните операции ѝ не се баш безбедни за нејзиното здравје. Чусвтсвувам понекогаш тежина во рбетот поради моите огромни гради , имам и потешкотии во дишењето откако го средив носот, вели таа.  На улица некогаш добивам непријатни реакции. Ми велат дека усните ми се како на риба, дека личам на чудовиште, но јас не се доживувам така.Задоволна сум од својот изглед, а навечер во дискотеката мојата персона доаѓа до целосен израз, вели Мери Магдалена.

Не можев да поднесам да бидам обична, пред операцијата
Translate »