Човек снимен со телефон како подметнува пожар во Грција

loading...

Грчките медиуми објавија видео во кое човек пали оган, а кога здогледува луѓе околу него почнува да бега.
Некои велат дека ова видео е старо, други немаат мислење, но сепак видеото кое го снимиле туристите е направено во оваа област.


За човекот не се знае се уште кој е и зошто го прави ова, но грчките власти веќе најавија истрага, бидејќи се сомневаат дека пожарот е подметнат.
Како и да е од ова видео може да се види како од една мала искра, може да дојде до трагедија од катастрофални размери, бидејќи со природата не се игра, природата не прави отстапки.

 

Translate »