ВМРО-ДПМНЕ го комплетираше списокот од кандидатите за градоначалници

loading...

Опозициската ВМРО-ДПМНЕ денес ги соопшти последните 10 кандидати за градоначалници.

За Центар –Дејан Јовановски

За Могила-Стевче Пивковски

За Илинден-Жика Стојановски

За Македонски Брод- Милосим Војнески

За Лозово -Јордан Илиовски

За Делчево- Иван Соколов

За Берово- Никола Атанасов

Теарце -Војо Гоговски

Кичево- Влатко Сајковски

Зелениково -Александар Манев

Translate »