Зошто никогаш не смеете да ги врзувате патиките пред Ајфеловата кула?

loading...

Не треба многу објаснување – и мажите и жените ќе сфатат од само еден гест.

zosto-nikogas-ne-se-vrzuvaat-patiki-pod-ajfelova-kula-001.jpg

Моралната поука од фотката е: Никогаш, ама баш никогаш не ги врзувајте врвките на патиките пред Ајфеловата кула, ако девојката е до вас.

zosto-nikogas-ne-se-vrzuvaat-patiki-pod-ajfelova-kula-2.jpg

Translate »