Што да насадите овие денови? FOJA ви предлага Cupressus Goldcrest. Може да се нарача и онлајн!

Градинарскиот центар FOJA ви предлага Cupressus macrocarpa ‘Goldcrest’
Исклучително интересна и декоративна зимзелена садница, со впечатлива жолто-зелена боја и интересен мирис на лимон.
Спорорастечки вид кој е идеален за садење во саксии и жардиниери или директно во почва.Во комбинација со други зимзелени садници или со цветни садници.

Повеќе садници на следниов линк можете да нарачате и онлајн

Translate »