Богатите деца од Будимпешта

Меѓу богатите наследници и чаламџии кои креваат прашина на социјалните мрежи, во светски рамки, се најде и разгалената богаташка унгарска младина.

Богатите деца од Будимпешта има свој профил на Инстаграм , на кој се натпреваруваат кој живее подобро , кој повеќе се расфрла и прави поголеми лудории со богатството на нивните родители.

Translate »