Victoria’s Secret го претстави новиот милионски градник кој ќе го носи ангелот Елза Хоск

loading...

Ангелот Елза Хоск ја доби честа да ја носи блескавата креација која чини еден милион долари и е украсена со 2.100 дијаманти.

Елза Хоск Елза Хоск

VIDEO
Translate »