Под мотото ,,Движи се со здравје,, децата се забавуваа во градскиот парк

loading...

Федерација за рекреативен спорт и Спортскиот оддел на Детскиот културен центар “Карпош”, а со поддршка на ИСЦА од Данскa и Агенција за млади и спорт организираат забавно рекреативни игри по мотото”Движи се со здравје “ по повод Европската недела на движењето.

Translate »