Тамара на првата проба на евровизиската сцена

loading...

Тамара Тодевска заедно со нејзиниот евровизиски тим, заминаа во Тел Авив, а денес ја имаа првата проба.

video-od-prvata-proba-na-tamara-todevska-za-evrovizija-2019-01.jpg

Првите проби на евровизиските учесници започнаа пред неколку дена за оние кои се во првата полуфинална вечер, а според фановите, Кипар, Словенија и Србија поминале најдобро.

Евровизискиот тим на Македонија е во Израел од вчера, каде се опушташе и подготвуваше за денешната прва проба. 

Тамара со нејзиниот тим „Proud“ се покажа одлично на првата проба, коментарите на новинарите кои следат во живо беа позитивни и доби овации на крајот на изведбата.

video-od-prvata-proba-na-tamara-todevska-za-evrovizija-2019-10.jpg

Таа изгледаше прекрасно во долг, смарагден фустан, а на официјалната страна беа објавени фотки од зад сцената и на сцената, како и кратко видео од изведбата.

video-od-prvata-proba-na-tamara-todevska-za-evrovizija-2019-03.jpg
video-od-prvata-proba-na-tamara-todevska-za-evrovizija-2019-04.jpg
video-od-prvata-proba-na-tamara-todevska-za-evrovizija-2019-05.jpg
video-od-prvata-proba-na-tamara-todevska-za-evrovizija-2019-06.jpg

Имаме можност да ѕирнеме дел од првата проба на претставничката на Македонија, низ видео од 50 секунди:

Translate »