Како изгледа домот на Доналд Трамп?

loading...

Од пентхаус во Њујорк до своја винарија, Претседателот на САД Доналд Трамп поседува и огромна вила покрај Њујорк, Seven Springs, во ликсузната населба Bedford, која може да се пофали со 60 соби, две крила за послуга, 15 спални соби, три базена и 230 хектари земја. Има вила и во руралнаиот дел на Virginia, огромна куќа на Rodeo Drive во Beverly Hills и исто така огромна куќа на брегот на Mar-a-Lago во Palm Beach, Florida.
Трамп обожува злато и класични декорации. Се што се наоѓа во неговиот пентхаус е од злато, од 18-каратен златен тоалет, па до светилки. Домот има силено грчко влијание, столбови, брознзени скулптури на Ерос, слика на Аполон и божицата на зората Аурора.
Погледнете го раскошниот пентахаус на Менхетен во Њујорк, кој Доналд Трамп го нарекува свој дом.

3
4
7
15
16
17
18
17
10
11
12
14
13

izvor Porta 3

Translate »