ВИДЕО: Мајка фрла штотуку родено бебе во контејнер во Тајланд, а потоа им се смее на полицајците

loading...

Неверојатна случка за обид за чедоморство забележале камерите на Тајланд.

Случајот го потресе Тајланд особено поради ладнокрвноста на жената која во злосторството го однела и постариот син.

Погледнете ја на 00:38 нејзината ладнокрвна насмевка:

Translate »